Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockklangen

 

 

hör klockklangen som ljuder

brandgula toner

en oändlig längtan drar genom

gräsets ryggar

minnesbanken har öppet för alla sparare

en hummelbummel landar

framför partytältet

tumlar runt bland de övriga

festprissarna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-07 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP