Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarvarna



långt därute vid skäret hör jag dem skarvarna
de väsnas förskräckligt
då de slåss om havets skatter

ständigt dyker följarna upp
för rättvisas skull öppnar jag korten
och läser något
ibland känner jag mig illamående
en läste jag förut, vemodig
tyckte om att läsa


förtänksam ser framåt, vilken skador som uppstår
försäkringen inte täcker
eftersom nyckeln sitter i låset tar jag ur den
inget annat att göra
eftersom tilliten inte finns
den fanns en gång
men alltför många har naggat den i kanten
en skärva finns kvar
och den är hans





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-06-07 14:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ack dina tankar är mina kram
2023-06-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP