Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akilleshälen



kan det var så att även monster
har en akilleshäl
plånboken
yrkesroll och den legitimation som följer
om inte vara kunnig nog läsa och förstå
vem som bakom orden sig döljer
vi människor förändras hela tiden även tolkaren
och vi läser med de ögon vi erfarit
en del bär så mycket mörker
att den inte förstår hur andra tänker
slingrar sig
tolkar och förvanskar vitt till svart
en Kappvändare behövs inom reklam
och politik de är alla mästerliga
inom sitt gebit
är det då människan vinner laga kraft
känner vi inte sorg över hur
människa behandlas av familjen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-06-07 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP