Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn

Glädjen överrumplar mig.
Hela kroppen bubblar.
Jag har fått se ett nyfött barn!

Bara på bild, men ändå.
Jag visste att barnet skulle komma.
Jag visste inte det skulle drabba mig så.

Jag vill rusa till barnet.
Jag vill lyfta det och hålla det.
Jag vill skydda det från allt ont.



Åh, du lilla barn, vilken ynnest att få följa dig en bit på vägen









Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-14 22:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En så underbar känsla, en ny liten människa, som kan väcka sådana känslor!
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP