Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeltur

Cyklade sakta
genom grönskande bokskog.
Fångade vinden.





Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-08 15:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord målar du en underbar bild av sommarnjutning i det gröna.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP