Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pirret



i maggropen slocknade
så dumt mumlade huvudkontoret
du skulle tänkt på leveranser
påverkas av Corona
du skulle tagit emot en lånenyckel
det går inte göra allt via cykel
frågade var någonstans i Europa
reservdelen fanns
kanske om hjulen rullar kommer
ett flak lastat efter middagen
eller tidigt morgondagen
för väl en bunkrat
skräpet till tippen får vila
att glädjas åt det lilla har en fått lära sig
somnade till slut då vännen sände
mig några bilder
bekräftelsen stillade det oroliga havet
somnade till ljudet
av det rofyllda skvalpet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-06-08 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP