Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren


vi kan gå där som fångar
stöta ryggen mot cellens väggar
rista på väggen streck
och räkna dagarna
sedan du försvann
med facit i hand vet vi
i valfiskens buk du inte låg
då känns sorgen lättare
vet ändå du kommer att gå iland
du har bärgat livet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-06-08 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP