Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Åter


en ny underbar dag solen den skiner
den ger oss vitaminer
och värmer vår jord, sanna mina ord

jorden av rosor blommar, himmelen av eldar klara
morgnar och kvällar sveper oss i det underbara
full av liv står jorden var dag och glänser
och själva livet saknar gränser

Godmorgonkram älskade uggla <3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-06-08 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP