Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en oändlighetsbana


Dikten berättar sin saga


I en oändlighetsbana
genom eoner av tid

vill jag tro att den
färdats

Dikten som då ännu
inte tagit form

men fanns därute

i en av alla tankevärldar
hela tiden

Alltid i ett då eller nu
i saga eller verklighet

Vill tro att den alltid
ska finnas

Liksom jag också tror
på orden som rinner till

forsar igenom

eller stockar sig
i halsen

Att de kanske vill
stanna här intill helt nära

Göra ett uppehåll
i sin tidsresa
just här

Äntligen få ro
att finna en form

i det ständiga/oändliga
flödet

Synliggöra fantasier
och berätta sin saga

bara för för mig




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-08 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om skrivandet och dess betydelse.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP