Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gestaltning av det abstrakta som blir konkret


KONVULSIVISKA VISKNINGAR

#GESTALTNING


 


Konvulsiviska Viskningar



Sorgen är som tvillingkramper



konvulsioner i två armar
som likt två missiler
riktat in sig på svagheten
och vägrar släppa greppet
om luftflödet
Halsen blir förseglad
Hoppet är ett pipljud
ur intetheten


Gnistan när någonly hör
tänder hjärteljusen
igen

Det sker
något med mjuka händer
ibland lossar det stelnade
i leenden av kraft


och ett med ett
blir tre

.
Victoria © DominiQue




 



(foto, selfie från 2011)




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-08 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen