Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text. Bilden är som du ser, från Odenplan i Stockholm och det är nu så länge sedan delar av filmen på en bok, 'Den vedervärdige mannen från Säffle' blev


Kritik på en text (1975) text på rim





Vilken verklig vardag för så många,
skor såväl dagar som känns trånga,
vind i segel o även slantar,
det är allt en dröm för envar bantar,
dagar kan bli som drömmar eller bara långa...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-08 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP