Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden broderar klockslagen



tiden en fiende och en vän
allt beror på hur du tar emot dän
en del dagar står den stilla
förmodligen mår du riktigt illa
så kommer dagar du inte kan förstå
hur fort den ändå kan gå
men inte känner du någon jäkt
den är av en helt annan släkt
allt blir klart på en kvart
soliga humöret ger en oanad start





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-06-09 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP