Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte helt mörkt.


Brinnande skuggor

i ismörkret gnistrar kylan
ut till den kalla luften
elden lever dess lågor
bränner det yttersta skimret
ljuset sprider sig för en stund
finns värmen i himlen
men på iskristallerna
landar alltid askan

och in vinternatten brinner
fortfarande skuggorna
ärrar en frusen isvärld
som den sista utvägen
när solen nästan aldrig
vinner kampen mot svärtan




Fri vers av Elin E
Läst 294 gånger
Publicerad 2003-11-19 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E