Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen


jag drömde en dröm
om en himmel full av vita vingar
omsvärmad av livets dofter
med fötterna i grönskan
såg jag livet spira ur händerna
varsamt fröet planterade
såg en doftande ros
stiga ur mullen
lägger den i din hand

älskade uggla





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-06-09 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP