Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det för mig.


Äkta kärlek

When You Truely love someone

You forget about the Past and the Future

You only live for the Present.




Fri vers av skoldback
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-07-10 22:10



Bookmark and Share


  Markattan
Jo, det bästa är att leva i nuet, men det är ibland svårt att inte låta det förgångna och framtiden tränga sig på. Kort, koncist och talande.
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

skoldback
skoldback