Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tanka - en skrivövning via SkrivarSidans skrivargrupp på Facebook.


MYKORRHIZAN ~ Tanka

#TOGETHER
Form #Tanka Tema #Nätverk


Skog - svamp, blomst och träd
språkar livat i myllan
svamptråd med växtrot
Mykorrhizan berättar om
livet i symbios


Victoria © DominiQue


Side by side




Bunden vers (Tanka) av DominiQueen
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-10 10:23



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack kära Marita och fina Eva, ja en poetisk symbios flödar våra hjärtan i.
Önskar er en fin sommar.
2020-06-11

  Eva Langrath VIP
Fint nätverkande symbios
2020-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Symbios, ett underbart ord om samlevnad!
2020-06-10

  DominiQueen
TACK! Ja Symbiosen är en förutsättning för liv käre ULJO.
Ja så kan det vara Tomas.


2020-06-10

  ULJO
Symbios viktigt för livets upprätthållande. Fint skriftat av dig.
2020-06-10

    ej medlem längre
det är inte symbios, det är kärlek! =)
2020-06-10

  DominiQueen
Åh Tack käre Maestro, en ära att dela denna Symbios i Orden med Dig.
Love your words and presence for ever my friend. KIM
2020-06-10

    Max Poisé
Symbios är ett oerhört vackert ord...Liksom ditt fina Japanska stycke.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen