Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina formuleringar.

Hon tänkte ut tjusiga formuleringar,
filade länge, skrev om och förbättrade.
Till sist, en sista punkt och texten kunde inte bli mera perfekt.

Hon väntade sig applåder och hurrarop.


Och visst, någon enstaka läste och skrev något
artigt och fint.

Men det blev inte alls det stora bifall hon hoppats på.

Efter en lång tid läste hon om det där fina hon skrivit en gång,
och då förstod hon vad som saknats - känslan!

En text kan vara hur välskriven som helst,
men saknar den känsla och engagemang -
då spelar de fina orden, liten eller ingen roll.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-10 13:07



Bookmark and Share


  Roger VIP
Just så. Poesi är känslor formade som ord...
2020-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt! När man läser en text, vill man bli berörd.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP