Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-18 kl 15:53


Den vite riddaren



Vi rymmer varje dag
från våra ämbeten
när vi ser att domaren
under sin präktiga mantel
bär solkiga kläder

våra själar adlas i motgång
när vi ser slagfälten gapar tomma
det mullrar vid horisonten
det brådskar
den vite riddaren sover ännu
men han vaknar

vet att du är en värdefull själ
glöm aldrig någonsin det
ditt ljus är starkare än solens
vi är elden och ljuset

vi går på en väg av ljus




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-06-10 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP