Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarnen

Du vilar med hela din tyngd mot den bara hällen
dina vingar har för längesedan upphört att ljuda
du malde vår säd
du stillade vårt dagliga begär
du eviga moder förkroppsligad





Fri vers av Margit Grell
Läst 451 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-06-11 13:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här finns både kropp och närvaro; mycket fin.
2023-01-21

  Stanley Rydell
Vacker hyllning! Viktigt att förhålla sig till och ge ord åt det som betytt mycket för våra liv och behov. En motbild till historielösheten
2020-06-15

  Johan Strömstedt
Att känna den där tillhörigheten, som du så fint beskriver. Den går inte att köpa, man måste förtjäna den. lår nog mig ner en stund om jag får. Fint!
2020-06-11

  Nils-Robert
Fina metaforer om livet
2020-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till den gamla kvarnen, nu är det dessvärre många som rasar ihop!
2020-06-11

  Kungskobran VIP
Den gamla kvarnen underbar
har inga vingar kvar
drömmer om tiden som var
2020-06-11

  BenGust VIP
Den stadigt stående.
Symbol för tid, kultur
och tradition.
2020-06-11

  Sparvögat VIP
Vackra rader...
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell