Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensla så det stråk av vemod



En vindgråten boning

ett flämtande ljus

Kvar dröjer nyanser

ett synernas hus



Ett rikt stråk av vemod

som tid penslar på

Här smyger de minnen

vi gärna vill nå




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-06-11 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Målande beskrivet med akvarellers mjuka, längtande penseldrag. Som minnen kan vara, undflyende, på gott och ont.
2020-07-19

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så välskrivet och fint formulerat.
Sparas!
2020-07-13

    Lena Staaf VIP
I ett hus eller lägenhet där någon har bott finns det minnen i varje vägg och möbel. Fint skrivet!
2020-06-12

  Elinor Sörensson VIP
I minnens ödegårdar
hörs ännu stegen
Kvar dröjer röster
i tomma rum
Där sätter svalor bo
2020-06-11

  Boneyfrank VIP
Jättebra dikt
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP