Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Månens dagg svalkar

 

 

månens dagg har brett ut sitt garn

över mark och gran

du står där på trappan och ler

i ögat en glimt jag ser

ur sommarmoln

slog solen ut sitt gull

och över markernas mull

hur skönt är allt

för den som längtan närt

hur bräckligt allt

för den som allt har kärt

vi sitter där ute i grönskan

närs av en enda önskan

hör fåglarnas flöjtande röst

ger frid i våra oroliga bröst

maskrosor

förbinder våra sår

varthän vi än går

 

Godafton älskade uggla kram <3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-11 16:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) ibland förundrad skrev jag det
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP