Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge någon minns...


En del sägs tala
med hästar

Själv talar jag
med alla de som
en gång fanns

De som levde
och tänkte som vi

Är alls inte borta
och förbi

De finns i mitt
minne gömt

I mina drömmar
och i drömmarna
de en gång drömt

I de drömmar
som dröms än idag

Bland oss som ännu
är kvar

De drömmar andra
ska föra vidare en dag




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-11 17:55



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Känner igen mig i texten. Det märkliga är att det som har varit borta eller sådant jag ej minns, börjar allt mer titta fram.När jag tänker tillbaka så minns att morfar svarade när han satt där och tycktes sova efter maten. Då sa han ofta "jag lurar lite bara".
Fin text!
2020-06-11

  Kungskobran VIP
Dikten finns kvar
i alla eviga dar
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP