Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade klokuggla

 

 

Du visade mig ditt ansikte i dag

dina ögon såg på mig med kärlek

Hur kan du säga du inte är vacker?

dina rosor bär inga törnen

jag ser på ditt foto varje dag

vill stryka bort vemodet från pannan

ser dig med armarna utsträckta

som en solande, när du välkomnar mig

liksom rimfrosten älskade lövet

så det brast ut i sång

bär jag vattnet till källan för du ska dricka

än fötterna blöder

 

Godmorgonkram

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-06-12 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP