Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med facit i handen

 

 

Blommor och blad

gör varje själ levande och glad

de talar sanningen, själarnas språk

oändlig sorg finna de stråk

blommar och blad ned trampade

monstret däröver klampade

varje dag river grefve Dracul av plåstret

vinden kan gå genom fönstret

såret blödande och bart

aldrig såret bleknade

infektion uppstår snart

 

med facit i handen

har greven fått en varböld

i tanden

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-06-12 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP