Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fladdervingar

 

 

över ängarna fjunen singlar

blå klockor ringer sommaren in

andeväsen genom rymden vinglar

  skiraste crepe de chin

finns skönare kläder 

än de som fjärilar bär

deras närvaro, soligare väder

ingen regnbågskostym

änglarna bär solskenskläder

och en färggrann plym

de söker skydd i otjänligt väder

storm sliter sönder deras dräkt

människa djur samma släkt

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-06-12 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP