Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag minns den

 

 

då jag blundar känner jag doften

andelätt i månljuset

doften av hägg svävar genom rummet

ger oss vingar

vita och spröda blomklasar gungar på gren

doften landar i själen

allt det öppna bevarar

stänger du, flyr det sin väg

kommer ihåg 

varje droppe du gav 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-06-12 14:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;)
2023-10-02

  morgonstjärna VIP
du gör mig alltid glad.
2022-07-06

  morgonstjärna VIP
du behöver vila, glad de fina texterna där kan du vila.
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP