Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmiddag älskade Uggla varma kramar <3


Ballerinan dansar

 

i dag blåser vinden

i tackel och tåg

och vi revar våra segel

strandar en vik

för inte ofred vi ska få

då ballerinan dansar en fandango

skakar loss sin fjäderkostym

moln sveper förbi

klädd i krinolin 

och pudrad peruk

svävar hon över himlens ljusblåa golv

visst är det härligt då vinden

ruskar oss ett tag

skakar om varje frö

då känner vi att vi lever

varje dag

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-06-12 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP