Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet där allting är



om jag än skulle stå på händerna
och tilliten fanns
skulle vägskylten ändå peka på
landet som en gång fanns
alltför många spår inte att lita på
alltför många korn samlats till en stor å
där fanns mannen med skevt intellekt
som kastar sig över vad som helst
texter för att trigga läsaren bli het ??
istället får läsaren obehagliga vibbar
befinna sig i ett pornografiskt träsk
alltför många dårfinkar samlats
framför samma pulpet









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-06-12 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP