Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande

 

 

öppnade ett av dina brev igår kväll

vek upp arket försiktigt

för att bevara doften

från din vackra själ

och låta glädjetårarna droppa

du blåser som en mild sommarbris

i mitt hjärta

 

Godmorgonkram älskade uggla <3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-06-14 07:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skammen med blod under naglarna frikostig med kopparna
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP