Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykelhjälm

 

 

grannens pojke är kavat

påminner om Emil, lintottshår

vid pass ålder 5 körde han sin elbil

gata upp och gata ner han tutade

idag kanske 8 kör eldriven bräda

rattar den bekvämt i kurvorna

under haken remmen på cykelhjälmen

och den lär han nog behöva

kompisen han drillade

för högsta hastighet klockade




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-06-14 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP