Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarpion

 

 

av salighet alla blomster blundar

då droppar över dem faller

pionen dricker klädd i sommarens dräkt

yppig och färgsprakande 

vänder ögat mot rymden

där den under trädet står

skuggas av grenarnas galler

lager på lager öppnas mot kronan

de målade läpparna

sluter om dess gula själ

soldroppar målar varje blad

i sommarens mustigt gröna

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-06-14 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP