Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen klokuggla

 

 

målade en regnbåge över den ljusa himlen

då jag vattenslangen svängde

tänkte på dig älskade uggla

medan kvällshimlen svalnade

av glädje över denna vattenkaskad

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-06-14 21:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-11-04

  morgonstjärna VIP
kommer ihåg
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP