Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoande teaterscen

Regnskenets bibliotikarie.
Andas i motljus.
Skogsmus av alabaster och livets närvarande ödmjukhet.
Endast ett stjärnkast bort vi ser på när njutningen smälter samman med passionen.
Drömmar i en miniatyrflaska hon bär som ett smycke runt sin hals.
Läckra parfymflaskor. Dyra droppar. Förgätmigej.
Casinots croupier. Med blick av eldrött hav som svalkar sig i svart lava.
Brukar oftast titta bort när paniken rusar under huden.
Men jag utmanar den och flyger med vingklippta vingar genom illusionistens ringar.
Förvandlar mig till den tid då stränder fortfarande var någorlunda vita.
Pärlugglan i tredje akten spelar sig själv i sina egna memoarer i sin monolog. Salongen tom på publik. Endast några smulor applåder. Men det är också allt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-06-15 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP