Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tror att det är ett genrep.

 

 vad som kommer att bli ännu värre, säger människor som har sina öron limmade på väggarna utan en röst och bara vågorna väser i masten.

en sprayflaska med bakterier kan köpas var som helst, så det är ett krig mellan svarta och vita krafter och inte av en slump  svarta och vita människor just intensifieras av vita efterblivna färgblinda individer.

 om du bor på ett avstånd av 2 m kan det spruta dig utan att påverka gärningsmannens i sin onda vilja.

 men om du sitter i en högpakade folkmassa  är det mycket svårt att spraya.

 Jag bestrider inte viruset och hur det uppnåddes globalt och hur det hanterade livet i varje land ….

 

 Lyckan var med de italienska läkarna som gör obduktioner.

Annars ... finansiella intressen finns överallt.

Det fanns inget behov av frivilliga på sjukhus. Det fanns flera sjukhus för infektionssjukdomar och pneumologi med fler patienter, resten av sjukhusen, särskilt de stödjande, var "arbetslösa" och fortfarande arbetslösa, de anställda tar tunga allmosor.

Så var det på de flesta sjukhus, där ingenting betyder ens en mans liv i
Hippokrates ed. maskiner har tagit överallt.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-16 00:16



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ordet "oavsiktligt"
S.F. de är framtidens föregångare,
för ingenting är en slump.
2020-06-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=TeLOKN9fpnU&fbclid=IwAR0A__en8_uywYg_TEJW2EZJRlhkig_MPMGSLrrUHtFu3uGgjOhCJLzIrsQ&app=desktop

2020-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Superb bild.

2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP