Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
genom att inte motstå i tid, blir människan oförmögen att motstå ständigt.


De flesta är i ett tillstånd av hypnos

 

 

 

Har alla världens krafter förstått varandra och konspirerat mot sina egna folk? för att marknadsföra Bill Gates vacciner och Soros robotar!

 

Och två enkla frågor:

1) Om vaccinet skyddar dig, varför ska du vara rädd för att inte vaccineras?

2) Om masken skyddar dig, varför ska du vara rädd för dem som inte bär den?

 

Fobi är en psykisk sjukdom.

Pågår folkmord under fredstid, med folkets samtycke. Bakom kulisserna förbereds covid 2.

 

Det är en fråga om kontroll. Myndigheterna ser att de inte bekämpar epidemin utan sina egna intressen. Visst måste någon vinna på epidemin. Kanske snart kommer vi att se i vars fickor miljoner flyger.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-16 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP