Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas vikarie

Plommonsorbet smälter längs persikofärgat naket.
Karamelliserad ros i sin glaskupa av nyvunnen åtrå.
Spänningen. Den darrar. Så även jag. Allé av lysmaskar visar vägen mot allt det där sagolikt vackert mystiskt. Gräver i min känslobank. Sannerligen, jag hittar min egen genväg till labyrinten till ditt hjärta. Om sekretessen fortfarande gäller ska jag inte berätta om de resor av övergivna korpslott. Lämnar sorgen och saknaden i sin egna kokong. Kanske blir det en döskallefjäril.
Mörkret sänker sig sakta. Utanför mitt inre. Jag putsar min fjäderdräkt, om och om igen.
Det doftar minnen.
Jag doftar dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-16 12:21



Bookmark and Share


  Ingemies. Blandning
Fint
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP