Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


madrigal

 

det skimrade så förunderligt över himlen
då aftonen började ta vid
mestadels var solen en rymling
men inte ikväll
nu bar himlen en ljus kostym


då hörde jag den

medan jag vandrade över vardagens gator

höga valv klingade
det ekade ur kyrkans katedral
först kom skälvande toner, höga
sedan tog drillarna vid
och de lyfte som brusande flockar
låt livet regna över oss,

låt som toner oss färdas med vindarna
ut över öppet hav

 

godnattkram älskade uggla <3

 






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-06-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP