Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kontrollen


PROPP
• Säkring
• &
• Knock-Out




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-16 22:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skulle kunna vara en märklig penis också...ritad av ett barn.
2020-06-18

    Mim
väldigt informativ... Både bild och text!
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP