Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir inte lugn före jg ser du lever,


Godmorgonkram

 

hoppas din dag blir ljus älskade uggla
familjen förlorar där orden
tänker på åren som flytt 
och du skändligen misshandlad
visst ser jag solen skiner och himlen är blå
alla tankar inte fjärilslätta
hur människor för andra livet kan förstöra
och ändå fortsätta

hur människor kan se på, låta andra lida

tankar slår aldrig rot, de driver från land till land
tills de finner en strand att ankra sin båt
där de känner sig trygga

 

du ska veta om den enda droppen jag hade kvar
lade jag den med kärlek i din hand
så du fick att dricka
älskade uggla

låter gult och blått rinna in i varandra
blir till sommarens färg
ser åren försvinna i ett regn

som tänder solblommorna

 


försöker få så mycket klart idag
före i kudden jag mig gömmer
i morgonbitti till verkstan
visar upp bilen
sedan beställer de utbytesdelar

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-06-17 07:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) hjärtekram
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP