Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRANDKLIPPAREN

 

 

ibland skapar tröttnad en komplexitet blir på ett märkligt sätt ett filosofiskt begrepp som anger nivån på oöverskådlighet i sammanhang och det är när vi av denna komplexitet blir vimsiga och fingret gör övertramp som inte var avsedda. alltså A /B/C/D vet inte så noga blockade dig förut men öppnade fast avsikten inte var, men en axelryckning alla märkvärdigheter har gett glimtar i mörkret oavsett avsikter så lutar allt mot zenit när en väg som varit upplyst från början plötsligt läggs i mörker.  (har aldrig gillat blockmetoden, men i nöden prövas vi och tyvärr har min hud blivit överkänslig. Skriver mestadels är förfärligt dålig på att läsa vilket inte är något förklenande av någon enbart en brist hos det egna självet)

 

Brandklipparen. Den talar om mörkrets klarhet
Otroligt vad vi ser då vi sluter ögonen. Vibratot från rymden känselspröten vi alla har fast alla lyssnar inte. 
Alltför många pappersord tvivlets frön har såtts i vår åker för det mesta växer där tistlar och tilltron 0 och nix! 

då borde våra instinkter som varnar oss ana något inte står rätt till. dessutom alla hus uppbyggda av luft. skörden torrare än bondens åker i dag visst är det trevligt med vänner. men det är inte kvantiteten som är det viktiga. det är kvaliteten har mött EN människa här jag tror på.

Förnöjsam med det hoppas någon ser associationen med Karl XII häst i ryska fälttåget. Brandklipparen var en seg och uthållig pålle. dog i 42 års ålder vilket är oerhört mäktigt med tanke på hästålder ...dessutom med handen i bakfickan vilka strapatser han galopperade igenom. fick nog knappt havre i påsen till middag varje dag.

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-06-17 08:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP