Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart fyra år på poeter.se. jag är så glad att jag hittade hit.


islossning

hittade hit av en slump
ett tips från en vän

började skriva
så lätt kom orden
de fanns där hela tiden
väntande vilande
flödande flytande
bedövande rytande
susande smekande
lyckligt lekande

vissa dagar är tysta
andra dagar
maler orden i mitt inre
längtar
mognar
föds
ofta en möda
alltid en glädje

som när våren värmer
isen lossnar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 11:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av skrivandet.
2020-06-19

  morgonstjärna VIP
absolut viktigt ge stunden sin röst
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP