Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varför ska vi stå bland skuggorna

 

 

vi hade grävt ner oss, nog kändes det bättre

vi fortsatte gräva tills vi fann grottan relativt säker

så började andra knacka på vårt berg

vad höll på att hända egentligen?

varken berg eller talarstolar att bestiga

tvingas äta skulor de slänger åt hundarna

om de någonsin fann oss

skulle de enbart finna skuggorna

i samma stund upphörde regnet att falla

så låg landskapet där

solbelyst

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 13:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gårdagen så väl tolkad sin samtid
2022-04-28

  BenGust VIP
Hemlighetsfull boning.
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP