Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLskade klokuggla

 

Med 90 knyck i kurvorna

se inte så förfasad ut, bara drar till 

för tillfället gasar jag inte så mycket

Bilen skulle skälla som en bandhund

att den behöver till akuten

hann mycket slog därför hastighetsrekord

alltid trevligt slå sitt eget :)

gjorde även middag fryser ned

släppte blockar och kommenterade

känner mig modig

ska hämta grodyngel till dammen

efter fem

och gratulera en vän

 

Älskade klokuggla 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 14:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck det är synd om människor
de kan inte göra mig något
2023-02-09

  morgonstjärna VIP
Hm det var då det
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP