Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon underbara värld

 

 

är det inte förunderligt så bra en kan må

gryningens vatten den allra första droppen

blandas med goda tankar i koppen

det är då man sig själv kan förlåta

det är så lätt blanda om korten

hörde något inspirerande på kanelen 

visserligen vet jag katter älskar den

KATTMYNTAN, kantnepetha är ett annat namn

men alltid lär man sig något nytt 

man nyper av en topp sätter flera i en kruka jord

krukan får inte torka ut, då vissnar skotten

lätt att föröka när man har en planta

efter en tid får varje topp egna rötter

då tillväxten tilltar går de plantera ut

katter älskar den MYGGEN HATAR DEN

men även våra viktiga pollinatörer älskar den 

 

God morgon älskade uggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-06-18 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP