Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friluftsmåleri


Morgonsolen värmer
och ger glans

åt allt det
blommande vackra
man nästan inte trodde
fanns

Innan man befann sig
mitt i det hela själv

och blev en del
av tavlan någon målade
en kväll




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-18 09:01



Bookmark and Share


  Margit Grell
En känsla av starkt epicentrum i dina rader!
2020-06-29

  Kungskobran VIP
Allt känns nästan overkligt
2020-06-18

    Max Poisé
Vackert så det förslår, mycket fint!
2020-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint.
Jag planerar att dra ut till havet i dag och bli en del av DEN tavlan...
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP