Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodstråden

 

 

selade under oket mången tyngd går
tråden fransad efter otaliga sår
blommornas fägring över sädesfältens bölja
dofterna dock oss i spåren följa
voallen blommar liksom bäckebölja
skiraste tunna
ändå mäktar den rutan dölja
och tårarna som däröver sakta skölja

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-18 15:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vemodsböljande skirhet.
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP