Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vakna upp

Jag älskade fotboll
och spelade
dygnet runt,
jag var dribbler och målskytt,
men varnades
för att jag tog för mig.
En het sommardag
kollapsade jag på gräsplanen
när jag vaknade upp
hade någon stulit mina benskydd
och dragit dobbarna ur skorna.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2020-06-18 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en gång spelade jag fotboll med träskor =) dödliga klacksparkar =P
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP