Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara din blick

Ett ögonblick bort. Ungefär vid regnbågens bro.
Tankar vilandes. Minnen blottas. Friheten andas.
Tårar tindra i tusen och åter tusen, som årsringar tätt intill varandra.
Jag vill vara din blick. Med den du ser över havets bergstopp.
Om du sänker den du ser mig.
När tukanernas vingar slår ut i full blom, jag älskar dig mer än saknaden du lämnar efter dig.
Midnattens kyss.
Önskar inget mer.
Än din närhet, närmre än vad de pantrar vågar sig.
Men vem är jag när våra drömmar krackelerar?
Kanske en smula av ingenting alls.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-18 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP