Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgisk biltur

Kommer körande från väst

motorn spinner som en katt

liggande på  det blänkande bilets tak

Startar  motorn som brummar och går

går tillbaks till 1969 då allt var i framtidstro

Allt växte sig starkt

Jukeboxen

spelar ut sin melodi

frihet kärlek slingrar fram på vägen

vevar ned fönstret  ropar ut

livet är härligt att leva

Bilen tutar och kör

gruset. sprutar förfullt.  wow

Kör vidare på vägen

till nästa kurva

Bara njut farten i reflex

speglar sig ljuset sig

Vänd om ta tillbaka tiden i en fart som jammar

Öka gasen kör!

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-06-18 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP