Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag älskade uggla kram <3


Skymning

 

då vi går in i skymningen

slocknar färgerna sakta

och tonerna tystnar

det är skuggorna som lever kvar

deras fingerspråk öppnar dörren mot natten

solnedgången använder sin palett

målar skimrande färgstråk över molnkuddar

 

till slut finns enbart det gråa kvar

med några ljusa strån från en fjäder

aftonsångaren sjunger 

sin vemodsslinga

Godnatt

allt andas tystnad

då färgerna dör

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-06-18 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP